HEITMANN KALKIŲ VALIKLIS 500 ML (CITRINŲ RŪGŠTIES PAGRINDU SKYTAS)

4.14  available on subscription

HEITMANN grynoji citrinų rūgštis (skysta).Natūrali citrinos rūgšties jėga, atitinka maisto produktų kokybės reikalavimus. Ekologiška, biologiškai pilnai suyranti.
Elektriniai prietaisai, kurie reguliariai nukalkinami šiuo kalkių valikliu, yra švarūs,  ilgiau tarnauja ir sunaudoja mažiau energijos.
Paviršiai be kalkių užkerta kelią nešvarumų ir bakterijų kaupimuisi.
Mūsų veiksmingumo ir poveikio aplinkai pažadas:
-natūrali citrinos rūgšties jėga;
– citrinos rūgštis – maisto produktų kokybės;
– ekologiška, kadangi biologiškai yri.
Netinka emalei, marmuriniams paviršiams ir rūgštims neatsparioms plytelėms. 

Universalus kalkių valiklis, apsauga nuo kalkių apnašų, nešvarumų ir bakterijų kaupimosi.

Puodai, nerūdijančio plieno keptuvės: šalina ne tik kalkes, bet ir pridegimus. (50ml) skystos citrinos rūgšties, po to iki pat kalkinių apnašų ar pridegimų užpildyti vandeniu. Tirpalą užvirti puode arba keptuvėj, palikti 30 min. po to išskalauti.

Dušo galvutės bei paviršiai iš nerūdijančio plieno, plastiko, keramikos, chromo

Neskiestą skystą citrinos rūgštį skudurėliu užnešti ant paviršiaus ir palikti 30 min. poveikiui. Nuskalauti. Sausas trynimas sustiprina blizgesį.

Indaplovė:pirmiausiai apvalyti duris ir nešvarias vietas viduje-  (50ml) citrinos rūgšties sumaišyti (50ml) karšto vandens. Tuščią įrengimą nustatyti ant “stiprus užteršimas“ (600 C) be pirminio skalavimo. Įpilti (225-300ml)  citrinos rūgšties (jeigu kalkių daug, visą butelį) į indaplovę.Paleisti programą.

Arbatos/kavos/espresso aparatai, kavos automatai

(50ml)  citrinos rūgšties  supilti į aparato vandens talpą ir užpildyti vandeniu. Įjungti aparatą ir leisti pribėgti 1-am puodeliui. Po to palikti 30 min pabūti, kad priemonė veiktų. Po to leisti praeiti per aparatą visą vandens talpos turinį. Praskalauti aparatą 2 x įpilant į vandens talpą švaraus vandens ir paleidžiant visą ciklą. Paisyti gamintojo nurodymų.

Vandens katilų, elektrinių greitpuodžių , kiaušinių virtuvų, panardinamų virtuvų nukalkinimui. Įpilti (50ml) citrinos rūgšties ir iki pat kalkių apnašų užpildyti vandeniu. Tirpalą užvirti ir palikti 30 min. Gerai išskalauti. Virimo spiralę įdėti į tirpalą ir užkaitinti, vėliau nuskalauti.

DĖMESIO: netinka emalei, marmuriniams paviršiamsir rūgštims neatsparioms plytelėms. Atkreipkite dėmesį į specialius gamintojo priežiūros nurodymus.

Sukelia akių dirginimą. Saugoti nuo vaikų. Vengti kontakto su akimis.

Patekus į akis: tuoj pat rūpestingai plauti ir kreiptis į gydytoją. Prarijus: kreiptis į gydytoją, parodyti pakuotę arba etiketę. Su apsauginiu dangteliu.

Atidaryti: iš abiejų pusių spausti ir sukti

Uždaryti: užsukti kol užsifiksuos.Sudėtis: >30% citrinos rūgštis maistinės kokybės

[ApSC sc_key=sc2846649751][/ApSC]

Pirkinių krepšelis